Autumn Comets

Autumn Comets

 

Formats el 2008 a Madrid, Autumn Comets són Julián P. Camperol (Guitarra i veu), Pablo P. Camperol (Bateria), Emilio Lorente (Guitarra), i Gonzalo Bautista (Teclats i programació), als quals s’uneixen Manuel Moreno ( Viola / Arranjaments) el 2009 i Mario Perez (Baix) el 2012.

El 2009 s’autoeditan “Parades”, disc nascut de la seva passió pel slow-core i el antifolk, i gràcies a la seva inquietud creativa, només un any després, a finals de 2010, editen “A Perfect Trampoline Jump”, treball que va comptar amb les col·laboracions de dos pesos pesats com Russian Red i Micah P. Hinson i que els va donar a conèixer en l’escena independent, donant-los la possibilitat de fer el que més els agrada, tocar en directe. Van ser més de 50 concerts per tot el país, alguns d’ells en escenaris emblemàtics com el Palau de la Música amb Standstill, Dcode Festival, Dia de la Música, Primavera Club (Madrid i Barcelona), Primavera Sound, Monkey Week, etc, en els que Autumn Comets es descobreixen com un “grup de directe” davant públic i crítica.

Autumn Comets fitxen per Subterfuge i editen el seu tercer disc “Moriréis en Cmaboya” en 2013. En aquest disc, sense perdre la seva proverbial addicció a la intensitat i la seva admirable pols per als desenvolupaments, AC comencen a destil·lar el seu so intricat i complex, ple de hibridacions, d’una forma absolutament personal per transcendir-i inocular-se en un grapat de noves cançons immenses per les quals entra llum a dojo. D’aquesta manera, als ecos i reverberacions de The Appleseed Cast, Slowdive, Bedhead o Red House Painters dels seus anteriors treballs, s’uneixen les influències de Broken Social Scene, Wilco i Local Natives, però també les de Fuck Buttons, Jesu o Mogwai .