Delafé

“Res val més que la vida. Lluitin per la felicitat, i la felicitat és donar-li contingut a la vida. ”

Aquest al·legat vital de José Mujica ens sorprèn enmig de “Tenemos un don”, una de les cançons més lluminoses de” La Fuerza Irresisitble “(Warner,
2016), el primer disc de Delafé, nou projecte musical d’Oscar D’Aniellodesprés de la seva aventura de més d’una dècada amb Delafé i Las Flores Azules.

Al costat del seu aliat Dani Acedo han passat els últims mesos elaborant aquestes 11 cançons. Primer produint i gravant amb Paco Loco a El Port deSanta Maria, i després mesclant a Nova York amb el guanyador d’un Grammy Tim Latham. El resultat és una autèntica liquadora de sons que planeja per diversos estils sempre abraçant el esperit de la música negra. Un arsenal de cançons trencapistes i vitalistes que consoliden una versatilitat molt poc comú en la composició musical:
pop, hip-hop, soul, funk, electro, disco, i l’inconfusible parafrasejat de Delafé, la seva energia incombustible i l’autoria de missatges bala.

Per enriquir-encara més, Oscar i Dani han comptat amb col·laboracions destacades com són la veu de La Bien Querida, Carlos Cros  i per descomptat les Flores Azules d’Helena Miquel.