Gebre

Gebre és un grup de pop alternatiu format per l’Aleix Ferrús (Parlament), l’Adrià Gonzàlez (L’Ana és un Koala, Samitier i Valentí), en Dani Cervera (LKGT i Kimberly i Clark) i en Llorenç Coca (Mareta Bufona).

Marçà-Falset canta al tedi de les mudances que mai s’acaben, a mirar sense por als ulls d’un passat que sempre ens torna la mirada, a la força centrípeta i vital d’un vinil girant al tocadiscos i als trens que, amb parsimònia, van de Barcelona a Flix, deturant-se al mig a l’estació que dóna nom al disc. Tot això a través d’unes melodies pop solejades i unes guitarres enèrgiques que els emparenten amb grups claus del rock independent dels anys 90 com Lemonheads, Teenage Fanclub o Matthew Sweet. També destaca la veu de l’ebrenc Aleix Ferrús, que aporta un accent molt personal i poc habitual al panorama del pop cantat en català.

Marçà-Falset ha estat gravat a Caballo Grande Estudios amb Cristian Pallejà i Ferran Resines i masteritzat per Alex Ferrer a The Groove (Delorean, The Pinkertones o Fermin Muguruza). L’Ep es publicarà al febrer de 2019 en format CD i digital, i serà una coedició amb els segells Indian Runners i Bones Festes.